DELA

Varför inte ge plats för naturläkemedel?

Anders Gustafsson , 1000-tals människor vet och har belägg för att kolloidalt silver (KS) fungerar och många med mej vet att vitlök fungerar tex mot öroninflammation (det gör tydligen även KS om man droppar i örat under några dagar). Naturligtvis skall man gå till adekvat vård och söka hjälp och ta reda på vad som felas då man känner sig dålig. Det är viktigt att även kontrollera att inflammationen lagt sig efter behandling.

Vad som förundrar mig är att läkarvetenskapen vägrar ge plats för naturenliga och oftast mycket billiga och effektiva läkemedel och bara hänvisar till oftast dyra, kemikaliefyllda läkemedel som ger ett otal biverkningar. Att som läkare vara tvungen att förorda operation på grund av öroninflammation efter ett otal antibiotika-kurer som inte fungerar måste vara fel sätt att gå, då det finns andra naturenliga sätt att ta hand om våra barn. Det är bara läkemedelsbolagen som gör rejäl ekonomisk vinst på detta.

Angående vaccin kan man bilda sig egen uppfattning t ex på dessa platser. Dr.Rebecca Carley: http://www.youtube.com/watch?v=9WoMps4Pmpo , Curt Linderman Sr. http://www.youtube.com/watch?v=80rPRnrk4sE , http://www.liveteftersprutan.blogspot.com/ .

Jag håller med dig om att man inte skall äta varken silverplåster eller silverbehandlade underkläder mot magsår eller något annat. Då får man säkert argyri eller något annat och blir både blå och röd.

”Fortfarande enkelt och bra”