DELA

Val åter igen

Efter 20 år i kommunpolitken, ser jag valet från en annan sida än tidigare. Trots att jag inte ställer upp i valet, följer jag det med stort intresse och många av de frågor jag brinner för. Under de år jag har varit aktiv i Lemlands kommun, har en sammanhållning och ett förtroende skapats mellan oss som arbetat nära inom politiken och de jordnära frågorna som exempelvis daghem, skola, vård och äldreomsorg.

Jag vet att de som fortsätter kommer att arbeta för samma frågor, värderingar och utveckling, i HELA vår kommun Lemland. Min närmsta partikollega under dessa år, Gun-Mari Lindholm väljer att ställa upp för Seglinge/Kumlinge, där hennes familj har sin underbara semesterort. Det är bara att gratulera skärgårdsborna till det. Det är ett friskt drag, och hon kommer att kunna tillföra mycket, samt att hon håller starkt på människan och de mjuka värdena i livet. Något som i vår tid behövs.

Gun-Mari ställer som tidigare också upp i lagtingsvalet igen, något som jag tycker är jättebra! I vimlet kommer ni att träffa på mig i kampanjandet för mina partikamrater i kommunerna och för Gun-Mari till lagtinget!

Ser fram emot en rolig och spännande kampanjtid tillsammans!

Yvonne Sundbom Korpi,

MSÅ