DELA

Vad gäller för fribiljetterna?

När jag senast reste med Cinderella fick jag en fribiljett för fyra personer, som man får när man handlar för en viss summa. Jag frågade tre vänner om de ville komma med och kryssa under dansbandsveckan. Ni får gratis kryssning för jag har biljett, sade jag. Men när jag skulle boka sade damen i bokningen att den inte gällde under dansbandsveckan. Var står den informationen frågade jag? Vad jag vet finns den informationen inte någonstans, men vi har fått order internt sade damen. Jag kände mig tvungen att ta kostnaden för hela kryssningen själv, för jag hade ju sagt till mina vänner att de skulle få den gratis. Vi hade bestämt en dag och två stycken hade tagit ledigt från sina arbeten. Det var den dyraste fribiljett jag nånsin fått!

Min fråga till Viking Line är var finns den informationen och måste man inte skriva på biljetten under vilka villkor den gäller? Hur ska kunden annars veta? Jag har också en biljett till Rosella, gäller samma undantag där?

Jag har full förståelse för att Viking Line vill ta fullt betalt för kryssningar som blir fullbokade, men det minsta man kan begära att kunden blir informerad om villkoren och vad som gäller när man delar ut sina fribiljetter! Mycket dåligt Viking Line!

”BESVIKEN RESENÄR”

SVAR PÅ INSÄNDARE:

Viking Line har fått ta del av insändaren, men hänvisar till sitt principbeslut om att inte svara på anonyma insändare utan ber resenären ta kontakt med kundserviceavdelningen på telefon 018-27 000 eller mejl feedback@vikingline.com.

RED