DELA

Två flugor i en smäll

Ena flugan är ju Sossarna som envist blundar för verkligheten att invandrare är kraftigt överrepresenterade när det gäller sexualbrott. Man har med siffror och statistik åskådliggjort detta men om detta kommer från fel håll enligt sossarna så är det inte sant. Man påstår att man är humana och globaliserade.

Dessutom påstår man att det sker 300 000 våldtäkter per år i Finland (Kristin Mattssons insändare 21.1), är dessa då alla med finländska förövare? Sossarna har lätt för att handskas ovarsamt med sanningen om den inte gagnar deras sak.

En annan sak i måndagens Nyan var att man upptäckt att avfallsasfalt är giftig. För ett antal år sen försökte undertecknad påvisa att den asfalt som lades i Kumlinge och mellan Torsholma och Brändöby var giftasfalt som kunde göra asfaltarbetarna sjuka.

Fick inget gehör för mitt påstående i LR men då var Centern i makten. Beläggningen är dessutom ojämn och hopplös att köra traktor på.

Det märkliga är att de som sitter i LR och makten kör sitt race oberoende vad folket säger. Demokrati är något som vissa partier inget vet om och prestige är viktigast. Valet påverkar och insändarna ökar där. Man vill visa hur duktiga man är. Hoppas väljarna minns de skenheliga och lämnar deras listor obeaktade.

Inom EU finns länder som inte tagit emot en enda flykting. Globalisterna kan påverka EU och placera asylcentren där.

KURRE I JURMO