DELA

Sluta sprida oväsentligheter

Anders Gustafsson – jag har själv ett barn som fått upprepade antibiotika-kurer för öroninflammation och sedan opererats medan de övriga barnen sluppit svängen med smärtstillande, antibiotika och operation tack vare den enkla vitlöken i örat.

Läs gärna http://newsvoice.se/2014/11/02/kolloidalt-silver-ej-giftigt-enligt-giftinformationscentralen-nasa-anvander-det-regelbundet/ . Där står bla att ”Kolloidalt silver som vattenreningsprodukt används rutinmässigt inom rederibranschen och av NASA:s astronauter, för att de inte ska förgiftas av vatten som innehåller skadliga mikroorganismer som till exempel mögelsvamp eller toxiska bakterier. Att NASA:s astronauter dricker det i rymdkapslarna baseras på att NASA måste ta till det bästa och säkraste medlet. Om någon blir sjuk ute i rymden kan det bli mycket problematiskt. Kolloidalt silver löste problemet”. Jag gissar att NASA kontrollerat ordentligt vad de använder.

Angående argyri så är Rosemary Jacobs ett av ca 350 fall av argyri som finns just nu och det har orsakats av silvernitratnäsdroppar, en registrerad medicin på den tiden – inte av KS. Kemiskt framställt silvernitrat kunde vara 30.000 gånger starkare än dagens moderna elektriskt tillverkade produkter. Argyri räknas som en rent kosmetisk biverkning vid på tok för höga doser silvernitrat och är för övrigt ofarligt.

Så var snäll och sluta sprida oväsentligheter om ormolja och andra patentmediciner. Det har ingenting med denna diskussion att göra. Och inte skall man använda giftiga växter utan att veta vad man gör, det är ju helt klart.

”Gör livet enkelt och bra”