DELA

Sluta hoppa på Igge!

Nu tycker jag nästan det börjar kännas obehagligt med Niklas Lampis ständiga påhopp på Igge Holmberg! Och ingen människa går ut och tar karln i försvar. Så länge som jag har känt Igge, och det är länge det, sen jag var 13 år och killen räddade mig från att bli ihjälslagen, så har jag aldrig varken sett eller hört att han skulle vara mer våldsromantiker och hatbenägen än andra människor. Han har alltid sagt vad han tycker och stått för sina åsikter fastän dom ibland låter hårda och tas på fel sätt, av människor som bara vill se de otrevliga och leta fel.

Hatretoriken du talar om Lampi, verkar för mig, (som är vanligt dödligt blond och dum i huvudet), vara något som du själv anammar emot Igge Holmberg. Jag är själv en människa som kan häva ur mig precis vad som helst, helt i onödan i bland, men jag är för den skull varken extra hatisk eller våldsbenägen för det. Vi är nog många som förstått vad Igge menat när han skrev om prinsessans födelse, och dom som känner honom vet att han menade hennes titel inte bebisen personligen.

Vad gäller en tröja han haft på sig, en dekal på en bil, eller om när Margareth Thatcher dog, är det sånt som han också förklarat på ett bra sätt. Bara man vill använda öronen och lyssna på han så tror jag till och med att du kan förstå vad han menar. Det är sorgligt att se hur man alltid fokuserar på det negativa hos människor, speciellt de som är offentliga, istället för att peka på de positiva folk gör för oss. Vi ska banne mig vara glada för att dom som är politiker, just är politiker så att vi andra slipper. Visst ska man bete sig som folk, de ska alla. Du och jag med. Och det är bra att de granskas så att rätt människor sitter där, men att de ska släpas i media i skiten, fram och tillbaka, tycker jag är onödigt värre.

Det måste finnas viktigare saker att kämpa med N .L! Så lägg ner, och fokusera på allt bra han gjort och gör i stället, en tid i allafall. Kanske du plötsligt till och med kan tycka om karln lite. Det han visat både mig och många andra är inte hat och våld, tvärtom. Tänk positivt Niklas.
Mvh.
Bea Nordin
Obundet röstande både nu och i framtiden, alltså ej sosse, och jo jag gillar kungahuset