DELA

Sjöfartens Dag siktar framåt

Styrgruppen för Sjöfartens Dag 2020 har tagit beslut att inte
arrangera något event 2020. Istället väljer vi att ge alla i branschen tid och kraft att ta nya tag, hitta nya lösningar och ägna sig helhjärtat åt sin kärnverksamhet – för att sedan åter komma tillbaka till Mariehamn och Sjöfartens Dag 2021, torsdagen den 27 maj.

Vi kommer att skapa inte bara ett intressant program för en fullspäckad dag, utan även se över alla rutiner så att ett Sjöfartens Dag 2021 är ett tryggt och omtänksamt event för delegater, utställare, talare, studerande, personal och alla som på olika vis som bidrar till succén år efter år.

Under hösten återkommer Ålands Sjöfart rf med mer information om Sjöfartens Dag 2021, och uppmanar alla att redan nu markera sina kalender för torsdagen den 27 maj 2021. Notera också onsdagen den 26 maj för Mercy Ships Race.

Sjöfartens Dag har arrangerats sedan 2001. Eventet samlar hundratals utställare och över tusen besökare från hela världen. Över dagen varvas seminarier, föreläsningar och möten där namnkunnigt branschfolk delar med sig av nya trender och mångåriga erfarenheter.

Sjöfartens Dag arrangeras av Ålands Sjöfart i samarbete med Alandia, DNV-GL, Ålands Landskapsregering och Wärtsilä.

För mer information kontakta:

EVA MIKKOLA-KARLSTRÖM,
ORDFÖRANDE ÅLANDS SJÖFART,
050 5267004