DELA

Sista före valet

Ja, nu närmar sig söndagens valfinal med stormsteg. Jag har fått mycket ryggdunk och uppmuntrande kommentarer och förstås en del kritik. Men det viktigaste är att bollen i missbruks och narkotikafrågan nu har satts i rullning! Nu gäller det bara att arbeta hårt för att få till stånd förändringar. Det finns otroligt mycket att göra på alla plan, så det kommer att bli stora utmaningar.
Jag har pratat med mycket folk de senaste månaderna, och en sak som verkar vara viktig är att väljarna verkligen kan SE vad man håller på med som lagtingsledamot. Om jag blir invald kommer jag därför regelbundet att skriva insändare och även starta en sida på facebook, för att berätta vad jag arbetar med och resultaten av arbetet.

Jag hoppas att jag övertygat ålänningarna om att jag verkligen brinner för den här frågan och att jag kommer att behövas i lagtinget för att hålla arbetet med den igång. Problemen får inte falla i glömska igen!
Naturligtvis kommer jag också att arbeta med andra viktiga frågor, men drogpolitiken kommer att bli min huvudsak. Vi måste få Åland drogfritt!
Glenn Koskinen (Åf)
Lagtingskandidat 113