DELA

Sans och måtta

Nina Fellman. Jag började min insändare med att hos er efterlysa sans och måtta. Och jag avslutade med att ni skulle undvika märkliga insinuationer.
Svaret kom direkt från dig: ”Det är svårt att tro att allt ont som drabbat ÅHS är Barbro Sundbacks fel, och allt gott stammar från Torbjörn Björkman och Roger Jansson.”

Jag har till ingen del skrivit något sådant! Jag tycker till ingen del något sådant. Barbro Sundback är en klok och duktig person som dessutom får mycket gjort. Jag avtackade henne i styrelsen i fredags för allt bra hon gjort för ÅHS det senaste året. Det står jag för. Det menar jag! Men om något brustit skall man också kunna säga det utan att bilden av Nina Fellman målas antingen helt svart eller helt vit.

Min insändare var främst en kraftig kritik av er ledarsidas våldsamma överdrifter i ÅHS-slutsatser och en korrigering av några uppenbara felaktigheter där det i bokslut, verksamhetsberättelser, lagstiftning, reglemente och styrelsebeslut går att läsa sig till vad som är verkligheten.
Roger Jansson (M)