DELA

Också män får kritik för fester

Heidi Hendersson sätter offerkoftan på Sanna Marin i sin krönika, och säger att hade det varit en äldre man, så hade han inte fått någon kritik. Det finns många män som har fått kritik, och blivit lika mycket omskrivna om inte mer än Marin. Ulf Adelsohn som dansade i bastkjol, Anders Borg som gjorde propellern, Boris Jeltsin som dansade i fyllan. Bara för att ta några exempel.

Kvinnorna gör det lätt för sig nuförtiden så fort dom får kritik för någonting eller inte får det jobb dom söker så tar dom offerkoftan på sig och säger att det år för att dom är kvinna. Kan det inte ha varit så att hon visade prov på ovanligt dåligt omdöme och naivitet när hon dansade påverkad framför kamerorna, och tog in sina kompisar i residenset, som drog upp blusarna, och sedan filmade det. Det trodde man bara tonårsflickor sysslade med och inte mogna kvinnor. Och sedan inte tro att ”vännerna” skulle bli frestade att lägga ut det på nätet!

Nej kvinnor, det börjar bli ganska uttjatat att ni hela tiden kör med att ni får kritik bara för att ni är kvinna!

”Läsare”

Tack för att du väljer Nya Åland!

Kära läsare, stort tack för förtroendet och för att du använder Nya Åland och nyan.ax för att hålla dig uppdaterad. Vi jobbar för dig men god journalistik kostar, så nu behöver vi din hjälp.

Välj belopp