DELA

Messa Nyan 13.7

Vad trivsamt det är på Arken Garden, tack igen Anders! Törstig.

Mest vit lite grå lurvig katt, smutsig, gick runt och luktade på bilarna vid bussplan. Minns att någon saknade en sådan katt för ett tag sedan. 0405.

Wow vilket ställe, L.A juice bredvid Pub Ettan! Underbart goda fruktdrinkar o smoothies, perfekt i sommar-Mariehamn B-)

Hej alla som gick ut KHS 1981! Träff på Ulfsby gård 24.09 kl 18.30. Anmäl er senast 16.09 genom att bet in 40 euro till 660100-3784410. Buffe exkl dryck + dj ingår. Välkomna! 0457.

Jag lyssnar alltid på Ålands radio men jag blir irriterad när den som pratar i radion alltid avslutar meningarna med ää. Tex Ålandää. Pratar normalt.

Varför blir sommarjobbarna djävulen lata efter 1 månad? 0405.

Söker dig som var på Mattssons i torsdag och som jag, efter att tagit mig mod till, gick fram och hälsade på. Skulle vara otroligt trevligt att få säga Hej igen:) /Göte.

Hej laga gärna en catwalk på Rockoff igen som det var för några somrar sen. De var riktigt bra och då kunde vi vuxna också komma ända fram till scenen och rocka och inte behöva gå runt alltihop till barnsidan. Rockoffdiggaren.

Du stackare som är så fattig att du måste stjäla från matttvätten i Lemland. Jag har en likadan till hemma. Kom och hämta den också. 0405.

Hej tjejen jag dansade med på Arken garden i lördags, du skulle komma tillbaka men jag såg dej inte mer sen. Jag skulle vilja träffa dej igen. Killen du bjöd upp.

Att ha glassbar måste vara glassigt jobb! Tänk att få glassa runt. 0505.

Tack Kaj Jansson för ett verkligt intressant sommarprat! Ha en trevlig fortsättning med hojen och golfen! Önskar 2 ex-vikingar.

Åk till Märket, där bjuds alla gäster på kaffe. 0400.

Du som tog mina lila converse från Lillängen i söndags natt, jag vill ha tillbaks dem. Ser jag dig med dem nån gång lovar jag att jag kommer att känna igen dem. Jag hoppas att du är nöjd med att ha gjort mig ledsen. Om någon sett av dem, de är lila och det står Jash på tårna, ring mig! Hittelön: 10 € 0457 3428331