DELA

Mess onsdag

Den nya styrelsemedlemmen i ÅAB:s styrelse är ett proffs! Övriga är inte proffs? Aktielös och road!

Är peewee singel? Tror du jobbar på EM. 0457.

Bra skrivet Isabel Kvarnfors! Det var tegelbruk i Haraldsby för ca 100 år sedan och finsk skola för arbetarnas barn. Från en genuin ålänning = finska.

Om någon vill ha en cool skäggig stångcykel så ligger det en på botten mellan thaibåten och soppamacken. 0457.

Till ”en förbannad ungdom” som skickade in ett långt långt mess om Rockoff. Tror du att politikerna tar dej på allvar om du kallar dom okunniga och skitpolitiker och allt vad du nu skrev. Ungdomarna är redan underskattade och har det svårt att få sin röst hörd, och din omogenhet gör det ju inte bättre! Också ungdom.

Och Rockoff till begravningsplatsen. Där är det ingen som klagar över lite ljud… 0457.

När ska personalen i cafeét på ms Eckerö inse, att ert skitprat om oss passagerare, oftast hörs över hela caféet, när ni står och diskuterar med varandra. Drabbad.

Ni som var ute och promenerade med hund och barnvagn inom synhåll för husen på Movägen och lät bli att plocka upp hundbajset. Ni var iakttagna. Är ni singlar?

Aah, äntligen en lugn sommar. Som Mariepark har väsnats 20-25 kvällar varje sommar, äntligen kan man andas igen! Vi är många många som njuter för fullt nu. Mmm.

Tack så jättemycket för hjälpen, Anders H! Nu kan jag och min kompis äntligen börja ladda för sommaren 🙂 0400.

Häj svenskar tra helvetissa! Hälsningar NÄRPES!

Hästarna i södra MH mår dåligt p.g.a ingen folkkontakt. Ingen ridning, m.m. Tänk om du fick stå allena alla dagar. Kräkvän.

Tack MCA, tv3 försvinner fem minuter före Prison break! Suck.

MCA, måndag kväll och störningar på tv 3… Licensbetalare.
– Störningarna som uppstod för dem som ser TV3 utan digitalbox berodde på att en satellitmottagare gick sönder och vi var tvungna att byta ut den. Det tog ungefär en timme för oss att byta ut mottagaren men nu borde problemet vara åtgärdat, säger MCA:s vd Ove Andersson som beklagar störningarna. Red.

Nej, nej, mellanhand betyder inte förmedlare, det är nutida slang – mellanhand betyder ”tillfällig besittning”. Jag spikar och ger dig hammaren, du räcker mig hammaren tillbaka och jag fortsätter att spika. Nu var du mellanhand. 040.

Hmm, undrar just över istippningsvinnaren och hans eventuella namn på Arkens plakat! Förra årets vinnare har inte fått sitt namn dit ännu, även om han vunnit förut. 050.

Så var kaninerna igång på Doktorsvägen igen. Skrik inte så högt. Alla i hela huset hör det. Det är lyhört. 0457.

Har polisen verkligen paketbil numera? 0400.

Vad hjälper det om struktur 07 informerar lusse-elever när lärarna kan propagera emot vareviga dag! Eleverna har ingen chans att bilda sig egen uppfattning utan anammar okritiskt den snobbiga attityden: ”inte vill vi ha smutsiga yrkeselever i vår fina skola” . 040.

Grattis Jennifer till körkortet!! Kram från mamma.

Yes hon är singel. Luxemburgaren.

Hur kan man ta den som smiter från en poliskontroll i försvar, och racka ned på polisen som gör allt för att vi skall ha säkrare trafik. Om det bara var en baklampa, varför stannade han inte då? I alla fall var det inte polisen som stressade honom. Nej använd hjärnan gubbar innan ni öppnar munnen. En eloge till Nina och kollegor, ni gör ett bra jobb. DKP.

Helt ok av polisen att jaga den bilförare som svängde före kontrollen! Normalt stannar man för en poliskontroll! En del bryr sej ju inte om lagar tyvärr! Glad vår till poliserna.

Är det förbjudet för polisen att jaga misstänkta lagbrytare? Vore ju märkligt. Då behöver ju ingen va rädd för någon kontroll. Det är ju bara att smita… 040.

Låt polisen sköta sitt jobb.Har man körkort borde man ha trafikvett. Bort med körkortet och sätt dem på skolbänken. Sluta dalta, det är myndiga glopar som vet vad dom gör. 0457.

Replik till ”från denna gen”. Jo, det är sant att ungdomen tar mer för sej, de knarkar, stjäl som korpar, kör i fyllan osv. Detta gäller en viss procent som hamnat på vingel i livet, tyvärr. Största delen är duktiga, viliga ungdomar och all heder till dem. Mvh 53an.

Åkte hem med Eckerölinjen efter en semesterresa= ingen mat hemma. Tänkte handlar först så kan man äta i lugn och ro sedan. A la carten knappt halvfull. Vi kan inte ta emot fler gäster, välkomna nästa resa, vi har inte personal. Vad då vi skulle ju stiga av. Fick äta den eländiga halvkalla cafématen. De ombordanställda som protesterar får gå. Nej kära Birka aktieägare, om vi säljer finns varken Eckerö eller Birka om något år, med den ledningen. För många hövdingar, för lite indianer. 040.

Svar på ins. Nå 3.4 Kära Lena Thomasson. Om du hänger med lite så ser du snabbt att många organisationer i år fått mindre PAF-medel, inte bara Skunk. Vad du borde fråga dig är vilken nytta för skärgårdsungdomen gjorde de pengar ni fick i fjol ? Gick för mycket till annat ? Kanske finns svaret till sänkningen där? Alla bidrag borde vara prestationsrelaterade

Jag tror nog att våra cops är bättre insatta i finska lagarna än du din lilla jurist wanna be. När man ger sig in i leken………….. heter det väl. 040.

Undrar när raggarna i Tingsbacka ska ha vårstädning? Ligger en massa ölburkar plus annat skräp i diken från festandet i somrars. Orkar man festa kanske man även orkar städa efter sej! Vårögat.

Du 040 som hittade på att surt sa rönnen om rävbären, tack ska du ha. Den var både rolig och platsar utmärkt ibland, ha ha! Rönnen.

Jag tyckte poliserna i Hammarland skötte sej bra, trevliga och vänliga. Så hur tror ni det blir om de inte får följa efter en bil som undviker en kontroll? Alla med något att dölja svänger om! Vill vi ha sånt på vägarna? Nej tack säger jag.

Hur dumma är folk när de smiter från poliskontroll? De måste ha något stort fel i huvudet i alla fall. Fredde.

Håll Lusse utanför Struktur 07! Är verkligen besviken på fs som vill driva igenom det! Hälsningar från fd fs-are.

Är Lappofesten inställd?! 0457.
– Nej Lappofesten är inte inställd. Den går av stapeln andra helgen i juli precis som vanligt, säger Bjarne Thörnroos, ordförande i Lappo ungdomsförening. Red.

Både Kantarellens och Sparhallens parkeringar är fulla med bilar idag och massor av personer som är ute och joggar mitt på dagen! Har ni människor inte något jobb?

Jag bara undrar…x. 040.

Ett stort tack, till hjälpsamma tjejen som fixade stolar till oss när vi ville sitta i solen på vår resa med eckeröbåten. Bra service. Tack.

Budda Kurre. Inte kom du och bjöd på fika i Kantarellen 1maj. Fläsk hud ko.

Har du fina bilder från Chaos metal kväll på Bastun i lördags 31.3.07? Maila över åt oss då, jevlamongo@yahoo.se //m-crew

Har ålänningarna blivit så lata att de inte orkar räkna om klockan mellan finsk och svensk tid. Eller är de bara så dumma? År det skolans fel? -Z-

Småungar har inte körkort, men glopar har det! Tyvärr finns det för många glopar med tung högerfot och för få poliser. 040.

Vad är en Bilbo??? 040.

Busschauffören som körde från Ghs till Vårdö på tisdagen 14:05 turen, man får inte prata i telefon när man kör buss! Fy fy. Sundsbo.

Varsågod. 0457.

Varför är det bara i lyceet som de är emot Struktur 07? Och inte de andra skolorna? Men går man i lusfäxet så är man väl speciell. Kalle.

Hur kan Camilla Gunell säga att ”Allt fler ser ut att vilja ha möjligheten att kombinera en yrkesutbildning med en teoretisk basutbildning”? Att döma av elevers och lärares reaktioner i tidningar och i riktiga livet så klarar vi oss bra utan det! Och varför kämpar politikerna över att lyceet ska få stå utanför? Det har väl inte påvisats att elever från någon annan skola skulle vara mer positiva? Camilla Gunell kanske borde tänka på hur lätt det blir att ”tappa bort” en elev i det nya stora systemet, och hur svårt det blir att tillgodose allas behov. Man väljer olika skolor för att det finns en viss anda i dem, så slå inte ihop alla, valmöjligheterna minskar drastiskt då! Studerande.

Det finns en chans att det är samma skara som kände på alla dörrar på bilarna som stod parkerade på Nygatan. 0400.

Snälla. Ta hit finska punkrockarna Finntroll och Klamydia. Leven.

Hej är de någon som har en kaninpojke som skulle vilja bli pappa. Helst en dvärgvädur. Ring för mera info 0457 342 46 23.