DELA

Bra kämpat alla

Jag skulle vilja tacka alla er där ute för att vi har klarat denna pandemi så himla bra och nu ser vi äntligen ljuset. Det har vart en tuff tid med restriktioner, man har inte kunnat träffa sina nära och kära som normalt men trots allt som har hänt detta år så står vi här och ser ljuset.

Jag vill också tacka räddningstjänst, polis, gränsbevakning och frilliga som ställt upp för ert arbete.

Våra politiker har gjort sitt bästa med att skydda oss trots att det har vart tungt så har dom fortfarande kämpat.

Under detta tuffa år så har det blivit mycket blandade känslor men sålänge vi håller ihop, stöttar varandra och finns för varandra så kommer vi inte ha hinder längre för hinderna blir bara möjligheter.

 

Alla där ute så ni är helt fantastiska och alla människor är exakt lika värda för det spelar ingen roll om man har ett handikapp/funktionsnedsättning, rundare eller smalare, lång eller kort så ska ni veta det att ni är helt fantastiska och så länge kärleken finns och att ni älskar er själva så är det vackraste som finns.

Så kom ihåg nu, det spelar ingen roll hur man än ser ut, hur man är som person eller vart man kommer ifrån så är ni bäst och stötta varandra. Så om ni känner nån som är väldigt ensam så hör av er till den personen för det betyder så himla mycket om man är ensam och kan faktist att få en människa att må så himla bra.

Tillsammans så klarar vi av detta.

 

KEVIN FAGERLUND