DELA

Börjar tröttna på Iptv-problem

Denna insändare riktas inte till allmänheten på Åland. den är til Ålcom och ingen förutom dom.

Jag som fiber och Iptv kund börjar nu tröttna på alla problem med er så kallade nya portal på Iptv samt på er bortförklaring att ni inte kan testa portalen över allt hos era kunder vilket ni säkert inte kan men det duger inte som orsak när det är något problem.

Och sedan att ni släpper en ny portal som är full med sk barnsjukdomar och buggar med mera och som inte har alla tjänster och fuktioner som den gammal sk portalen hade det är skamligt rent ut sagt.

Antaligen kommer ni bara att svara som om ni inte bryr er om era kunders kritik på denna insändare för så svarar ni ju på Facebook m.m om man kontaktar er.

Nej ni skulle ha vänta med att släppa den nya portalen til den funka hel och var utan barnsjukdommar och buggar.

Snart är måttet rågat. Varför skall man alla bry sej om att ringa när ni svarar som jag skriver ovan när man ringer med problem eller skriver på Facebook.

Besviken arg kund

Svar:

Bästa insändarskribent, vi bryr oss väldigt mycket om vad våra kunder tycker om våra tjänster och vi vill alltid utveckla tjänsterna. Att byta till något nytt med nya funktioner som ger nya möjligheter kan ibland upplevas som en utmaning. Denna lösning ger dock så mycket fler möjligheter för såväl oss som för dig som kund.

Hör gärna av dig till mig direkt så skall vi se till att hjälpa dig med de problem du upplever.

Ålcom

Daniel Dahlén VD