DELA

Alla ni föräldrar som har högstadieungdomar

Ungdomsbyrån och Fältarna vid Mariehamns stad arrangerar i samarbete med Mariehamns församling, Lemlands kommun och Ålands Nykterhetsförbund skolavslutningsevenemanget Summer In.
Summer In vänder sig till alla högstadieungdomar på Åland och går som vanligt av stapeln skolavslutningskvällen, som i år är 8.6.2010.

I år arrangeras Summer In för första gången på hotell Arkipelag och vi öppnar dörrarna kl. 18.00 för 9:orna, som skall få avnjuta en trerättersmiddag tillsammans och vi bjuder även på olika sorters underhållning.
Det är insläpp för 7:orna och 8:orna kl. 19.00 och de kommer att få vistas i lobbyn och i nattklubben på hotell Arkipelag. Där kommer vi även att bjuda på underhållning, disco, det finns möjlighet att delta i olika aktiviteter och snacks finns att köpa. Evenemanget pågår till ca. kl. 23.30 och avslutas utomhus.

Att ordna detta evenemang betyder mycket i preventivt syfte då det gäller ungdomars användning av rusmedel.
För att få komma in på Summer In måste alla blåsa i en alkomätare. Det är viktigt för oss som jobbar med ungdomar att skjuta upp deras alkoholdebut och att visa att det går att ha roligt utan alkohol.
Vi som ordnat Summer In har tidigare år gått på stan efter att evenemanget slutat till ca. kl. 02.00, för att fungera som en extra resurs. I år, p.g.a. sparskäl, kommer endast fältarna från vår planeringsgrupp att gå på stan under och efter evenemanget. Vi uppmanar därför Er föräldrar att komma och vandra på stan under avslutningskvällen och att gärna hämta era ungdomar.

Med önskan om en drogfri och underbar skolavslutningskväll
Planeringsgruppen för Summer In