Vinst för IFK i genrepet

FOTBOLL. IFK Mariehamn vann i dag genrepet mot division II-laget Grankulla.
Matchen som spelades på Jomala konstgräs slutade 3–0 (2–0).

Bildspel

Utan att imponera så vann IFK Mariehamn i dag träningsmatchen mot Grankulla med 3–0.
Matchen mot division II-laget var IFK:s genrep inför ligapremiären borta mot FC Inter måndag den 19 april.
– Vi behövde inte tuffare motstånd i genrepet men jag hade önskat att vi hade bättre bolltempo och att vi var lite effektivare. Men som helhet tycker jag ändå att det såg bra ut, säger IFK:s tränare Pekka Lyyski.
Tre av IFK:s avslut resulterade ändå i mål. Det första kom på hörna tio minuter in i första halvlek. Petteri Forsell slog en variant långt bak som Mika Niskala fick en träff på och som gick i mål. Kvarten senare var det Forsell själv som fick göra mål framspelad av Sasha Anttilainen.
2–0 stod sig sedan fram till den 82:a minuten då Anttilainen fastställde slutresultatet 3–0.