Öhman nära skjuta Storvreta till semi

INNEBANDY. Hannes Öhman (bilden) höll på att skjuta Storvreta till semifinal då ålänningen gjorde 6-4 mot Dalen sju minuter in på tredje perioden. Men Umeålaget stod för en suverän vänding och vann slutligen med 9-6.
Storvreta hade möjlighet att kvittera ut sin semifinalbiljett i torsdags i det tredje kvartsfinalmötet mot Dalen. Hannes Öhman såg ut att skjuta Storvreta vidare då han satte 6-4 07.12 in i sista perioden. Men Dalen bjöd på en mäktig vändning. Inom loppet av två minuter i mitten av tredje perioden gjorde Umeålaget tre mål och vann slutligen med 9-6. Storvreta leder kvartsfinalserien med 2-1 i matcher.
Öhman noterades även för en målgivande passning.

AIK lever ännu
Regerande mästarna AIK reducerade till 2-1 i matcher mot Caperio/Täby. AIK ledde med hela 6-1 men gästerna kom i kapp till 6-6 men ”Gnaget” vann slutligen med 8-6. Helsingborg har också 2-1 i matcher efter 8-6 borta mot Warberg. Och även Pixbo leder med 2-1 i sin kvart efter att enkelt ha besegrat Balrog med klara 9-3.