I morgon kan Storvreta gå till final

INNEBANDY. Hannes Öhmans Storvreta vann den andra och den tredje matchen i Superligans semifinal mot Warberg. Därmed är ställningen efter tre spelade matcher 2–1 till Storvreta, och om man nu vinner nästa match är man klara för final i årets Superliga.
Det har dock varit väldigt jämnt hittills mellan Storvreta och Warberg. Både den andra och den tredje semifinalmatchen har avgjorts i förlängning. I fredags stod ställningen 6–6 mellan lagen, varpå Storvreta gjorde det avgörande målet drygt nio minuter in i förlängningen. I måndags var det också lika efter tre spelade perioder. Ställningen var 4–4, men drygt fyra minuter in i förlängningen gjorde Warberg ett självmål och Storvreta kunde tacka för segern.
I fredagens match noterades Öhman för en assist och i måndags gjorde han ett mål för Uppsalalaget.
I morgon möts Storvreta och Warberg igen. Vinner Storvreta då är man klara för final, i annat fall ska en femte och avgörande match spelas på måndag. (ml)