ÅU avslutade med seger

FOTBOLL. DAMERNAS LIGA.
Ilves 1 (1)
Åland United 4 (2)
Åland United avslutade årets liga med att slå Tammerforslaget Ilves på bortaplan med 4–1. Mittbacken Pille Raadik gjorde tre av ÅU:s mål och Maryette Karring gjorde det fjärde.
Det började dåligt för Åland United i årets sista match. Ilves tog ledningen redan i den sjätte minuten genom Veera Huotari. Men innan pausvilan hade Åland United vänt på steken. Pille Raadik både kvitterade och gav Åland United ledningen. I den andra halvleken gjorde mittbacken sitt tredje mål för dagen. Maryette Karring fastställde sedan slutresultatet till 4–1.

Åland United slutade fyra i årets liga. PK-35 försvarade titel från förra året. HJK slutade tvåa och Honka trea. Jakobstadslaget FC United åkte ur och ersätts av Uleåborgslaget ONS.