DELA
Foto: Stefan Öhberg

Alla blev hedersmedlemmar

IFK Mariehamn fotboll utsåg vid årsmötet i kväll samtliga spelare och ledare i fjolårets ligavinnande lag till hedersmedlemmar.

I styrelsen blev det omval av ordförande Mikael Granskog samt Eva Karlström-Mikkola, Johanna Boijer-Svahnström, Annica Grönlund och Jonas Henriksson. Nya i styrelsen är Marie Lindroos, Emma Kardell-Boström och Carl Lindman medan Tom Jansson och Micke Larsson avgick på på egen begäran.

– Det råder en starkt positiv och engagerande känsla kring IFK och vår barn- och ungdomsverksamhet. Vi får nya spelare varje vecka och speciellt kul är det att se fenomenet med nya spelare även i våra äldre grupper. Det är roligt att notera att de satsningar som vi gjort de senaste åren, till exempel byggandet av konstgräset vid WHA, bär frukt, säger Mikael Granskog och fortsätter:

– Den senaste satsningen vi håller på att sjösätta är anställandet av en tredje heltidsanställd tränare som skall fokusera på de yngsta barngrupperna och samtidigt se till att vi bibehåller så många barn som möjligt i verksamheten även i de äldre åldersklasserna.