DELA

Regina Lindblom ny vd för ÅIC

Regina Lindblom blir ny vd för Ålands Idrottscenter, ÅIC. Hon kommer närmast från en tjänst som Key Account Manager på Crosskey.

Efter en turbulent vår med avhopp och omval av styrelse och en förtroendespricka mellan förra verksamhetsledaren Janna Johansson och styrelsen bjöds tjänsten ut och 13 personer sökte. Bland de sökande föll valet på Regina Lindblom, som tillträder den 25 juli.

– Regina har en bred och lång erfarenhet från nära samarbete med kunder samt har tidigare jobbat som bland annat reseförsäljare och hovmästare. Till utbildningen är Regina merkonom med marknadsföring som inriktning samt hovmästare, skriver styrelsen för Ålands Idrottscenter i ett pressmeddelande

pressmeddelandet fortsätter såhär:

Som Godbybo är Regina väl bekant med såväl Ålands Idrottscenter verksamhet samt bolagets upplägg gentemot bolagets största ägare Finströms kommun.

Styrelsen satte vid valet av VD stor vikt på en helhetsbild som omfattar allt från marknadsföring, ledaregenskap till administration.

Regina kommer att lämna sina ordförandeposter i Finströms invånarnämnd samt styrelsen för Norra Ålands Högstadiedistrikt.