DELA

Tävla om biljetter till Unga band

Nu har alla Nyan-prenumeranter chansen att gå och se lokala band ge järnet på scen.
Vi på Nyan har fått tio biljetter till fredagskvällen som vi givetvis ger vidare till er läsare. Allt du behöver göra är att maila in ditt nyankortsnummer till noje@nyan.ax senast klockan 13 i dag torsdag.
Namnen på dem som får biljetter publicerar vi på vår hemsida nyan.ax, på vår Facebook-sida och i fredagens papperstidning. Biljetterna finns sedan att hämta hos Nya Åland i Dalbo, det stora blåa huset på Uppgårdsvägen 6.

Testa scenen
Unga band hölls första gången år 2004 och är en tävling för unga åländska band som arrangeras av Ålands ungdomsförbund i samarbete med Mariehamns stads ungdomsbyrå, Mariehamns församling, Teen Smart (Power Club) och Ålands nykterhetsförbund.
”Syftet är att band på Åland skall ha möjlighet att få visa upp sina bandkunskaper på en stor scen med bra ljud och ljus. De får även prova på att stå framför en stor publik. Tävlingen är öppen för band där bandmedlemmarna är mellan 13-30 år. De får spela två låtar, en egenskriven och en cover. Bandens framförande bedöms av en jury på fem personer.” skriver ungdomsförbundet på sin hemsida, där man även påpekar att evenemanget är drogfritt.

Anna Björkroos