DELA

Irene blev den lyckliga vinnaren i resetävlingen

Irene Mattsson trodde hon skulle möta sin pojkvän vid Pommern, men i stället blev hon rejält överraskad när Nyans reporter hoppade fram med en blomsterkvast och ett presentkort på 1.000 euro på Citytravel.
– Det här är ju helt fantastiskt, vad glad jag blir, utbrast en tydligt chockad Irene under uppvaktningen.
Irene Mattsson från Mariehamn blev den lyckliga vinnaren av ett presentkort på Citytravel värt 1.000 euro. Av alla Nyans prenumeranter var det hennes namn som drogs när det var dags för utlottning. Ytterligare 25 prenumeranter vann två biobiljetter var.
Efter lite detektivarbete, där Nyans reporter bland annat låtsades vara en kund som var intresserad av en ansiktsbehandling hos Irenes företag Delfi, lyckades vi nå Irenes pojkvän Janne som stämde träff med henne vid Pommern. Det visade sig nämligen att Irene har lagt hudvårdsdelen av sitt företag på is och det hela blev lite svårare än vad det var tänkt. Till slut lyckades Nyan ändå haffa henne och överlämna både presentkort och blommor under pompa och ståt och överraskningen var total.
– Nä, är det sant? Vad luriga ni är! Det här är ju helt underbart, sade Irene Mattsson i fullt vinstrus.
Vart det bär med hjälp av presentkortet är oklart, Irene berättar att hon just kom hem från en två veckor lång Thailandsemester som länge har varit ett drömresemål.
– Men nu får jag väl börja fundera igen. I och med att jag har lite mer flexibel arbetstid nu så blir det lättare att komma i väg, säger hon.
Vem ska du ta med dig?
– Det blir nog Janne, haha.
Brukar du vinna ofta?
– Nej, aldrig. Det är därför det här är så roligt också. Och så älskar jag blommor så bara buketten gör mig jätteglad!
Irene försäkrar också att hon ska fortsätta sin prenumeration på Nyan.
– Ja, jag har prenumererat i många år. Men nu får man ju en anledning till förstås!
I papperstidningen hittar du listan på alla vinnaere av biobiljetter!

Carin Karlsson