DELA

Eckeröbuss snart från Cityterminalen

Eckerölinjens bussar börjar snart trafikera till och från Cityterminalen i Stockholm istället för Tekniska högskolan som tidigare.
Med start 3 november gäller det för Eckerölinjens bussresenärer att byta hållplats från Tekniska högskolan till Cityterminalen.
– Det känns mycket bra att nu kunna erbjuda våra gäster en ännu mer central och framför allt mycket bekvämare avgångsplats under tak. Dessutom är Cityterminalen en stor trafikknutpunkt, vilket gör att det är smidigt att ansluta med buss, tåg eller tunnelbana från andra orter, säger marknadschef Maria Hellman i ett pressutskick.

Underhållning
Rederiet har fått många önskemål från sina gäster och nu hörsammar man det. Biljettförsäljningen till buss och båt på den svenska sidan sker i fortsättningen från Biljettservice i Cityterminalen. Den som går ombord på bussen under vägen kan lösa sin biljett av busschauffören.
I samband med att avgångsplatserna byts, nyinvigs den ombyggda Cityterminalen vilket syns under några dagar med extra underhållningsprogram.
Omändringen ger också nya avgångstider för Eckerölinjens bussar. Dem kan man bekanta sig med via rederiet.

MALIN TILLSTRÖM

malin.tillstrom@nyan.ax