DELA

Avancia öppnar nytt gym

En ny gymanläggning – som har öppet dygnet runt.
Det kommer Avancia att öppna.
– Det känns fantastiskt kul och inspirerande att vara tillbaka i centrum igen med en ny anläggning, säger innehavaren Peter Meklin i ett pressmeddelande.
Den nya anläggningen i Mariehamns centrum kommer att placeras i gamla Lekplanetens lokal på Torggatan 14 och i före detta Presentpalatset inne i Torggallerian. Om renoveringen löper på smidigt kan gymmet ”Avancia24 city” öppna redan i sommar.
– Vi är jätteglada att vi fick till ett hyreskontrakt med Wiklöf Holding och att de tror på vår nya idé, värt att nämnas är konceptet som blir en förlängning av nuvarande koncept på Neptunigatan och att vi inne i city kommer att hålla öppet 24 timmar om dygnet alla dagar i veckan, bemanningen blir kortare och nyckelgymskonceptet längre, säger Peter Meklin.


Längre bemannat under turistsäsongen
Den nya anläggningen kommer att fungera som en serviceanläggning till den redan befintliga lokalen på Neptunigatan.
– Alla så kallade plusmedlemmar kommer att få tillgång till det nya konceptet och under bemannade tider kan även andra komma och träna, sommartid under turistsäsongen har vi planerat hålla längre bemannat i city. Vi hoppas även att vi kan öka antalet lunchtränande bland dem som jobbar centralt och vill ta ett snabbt och kort lunchpass, säger Peter Meklin.

Totte Vesterlund

totte.vesterlund@nyan.ax