ÅU vände till seger efter underläge i halvtid.

Toppen mot botten handlade det om när Åland United tog emot Nice Futis på WHAs gräsmatta i ÅUs 200 match i den högsta ligan. Det blev också en väntad matchbild där hemmatjejerna styrde spelet med ett stort bollinnehav och de farligheterna i form av målchanser som blev stod också hemmalaget för. Två bollar i ribban av Cynthia Uwak blev det närmaste ÅU kom ett mål under den första halvleken. Men mållöst blev det inte. På ett av gästerna få etablerade anfall i slutet på halvleken skruvade Brooke Barbuto upp bollen i krysset från 15 meter, otagbart för Khym Ramsay i hemmamålet. Den andra halvleken hade knappt börjat innan kvitteringen kom. Cynthia Uwak kom loss och kunde lyfta in sin egen retur. I den 64´minuten tog också hemmalaget ledningen rättvist, då Maegan Kelly hittade rätt. Av bara farten kom också 3-1 minuten efter. Slutresultatet blev till slut 3-2 efter att gästerna reducerat på en hörna, en fullt rättvis seger för hemmalaget-

Åland United – Nice Futis 3-2 (0-1)