DELA

Vi måste ifrågasätta vad som sker

Under rubriken ”Bäst att hålla sig till fakta” nämner Kerstin Kronqvist exempel med dr Zelenko och hans vårdprotokoll, som enligt honom skulle ha undvikit 80 procent av alla dödsfall i USA. Jag ifrågasatte detta men skrev att tänk om det var 40 eller 20? Hur många hade det räddat.

Sedan tar hon upp tjugo läkares initiativ och skriver att de vill stoppa vaccinering av barn. Det är fel. De vill stoppa all vaccinering.

Brevet som 20 läkare, varav två har fått sina rättigheter begränsade, finns på pelastetaanlapset.fi kan där man även kan hundratals inom sjukvården har skrivit under brevet. Något måste de ha sett. Varför inte kontakta någon av dem och fråga varför de skrivit under?

 

I tidningen Åland bad Kerstin Kronqvist om källorna till det hon ifrågasätter så jag vill ge dem även här.

KK frågade om ”en utfrågning”, som dr Zelenko deltagit i och den var på 30 minuter och gjordes av tre politiker i Israel varav den mittersta lär vara hälsoministern. Man hittar denna enklast genom att googla på ”dr Zelenko” och ”israeli politicans”.

Sedan undrade Kronqvist om ”representant för WHO” (Som hade sagt att WHO inte rekommenderar allmän vaccinering av barn) och denna utfrågning finns på Facebook.*

 

Jag skrev även om intravenös C-vitamin, något jag själv undrade över inledningsvis och tänkte att det måste vara humbug. Efter att ha sett Sture Blomberg i Swebbtv Vetenskap 37 (inledningen cirka 15 minuter) var jag inte längre en som skrattade åt C-vitamin.

Jag vet inte om Kerstin Kronqvist blir klokare av dessa källhänvisningar, men nu har ni i alla fall dem.

 

Jag hoppas att folk skall börja fundera på vad det är som händer. Alla spekulationer jag tagit del av vill jag inte dela, men vi måste börja fundera på vad som pågår.

Hur kommer det sig att Israel, som har bland den högsta vaccineringsprocenten i världen har just nu högre dödlighet än Europa och världen i medeltal? Och en högre incidens än Finland någonsin har haft?

Jag lyssnade till en inspelning redan i mars där det hävdades att nästa våg kommer bland de som vaccinerat sig. Nu kom vågen i Israel efter att de börjat med den tredje sprutan. Jag hoppas att resten han sade inte kommer att stämma.

 

STEPHAN TOIVONEN

ÅLÄNDSK DEMOKRATI

*I ursprungsinsändaren fanns länkar till Toivonens källor. På grund av tekniska orsaker publicerar Nya Åland inte länkar. Kontakta skribenten om du önskar få tillgång till länkarna.