DELA

Unga Högersinnade reklamerar Mariehamnsliberalerna

Med anledning av det rivningsförbud på några tomter mitt i centrum som Mariehamns stadsstyrelse utfärdade under fredagseftermiddagen skickade Unga Högersinnade (UH) in en reklamationsanmälan till Konsument- och Konkurrensverket. UH reklamerar Mariehamnsliberalerna eftersom att de har svikit sina vallöften och vilselett väljarna – väljarna har inte fått den produkt som med pompa och ståt utlovades innan valet.

De som efter att ha läst partiprogrammet röstade på det ”liberala” partiet har fått ett bakåtsträvande parti som bromsar utvecklingen.

Mariehamnsliberalerna har svikit sina vallöften och vilselett väljarna. På sin hemsida lovar de utveckling av Mariehamns centrum och propagerar för bostadsbyggnad, men nu efter valet slår de med fula medel undan benen på villiga entreprenörer och befäster Mariehamns status som staden där det mesta är omöjligt.

UH vill att Konsument- och Konkurrensverket granskar var gränsen går. Liberalernas löften om den söta liberalismen visade sig ha en sur och besk eftersmak av socialism.

Unga Högersinnade