DELA

Rösta på en kandidat som står upp för Åland

I det här presidentvalet har vi ålänningar möjlighet att ta ställning. Det finns en kandidat som lyssnar på Åland, och står upp för Ålands sak: Nils Torvalds.

En presidentkandidat som både har kampanj som möter ålänningarna och som själv besöker Åland. Torvalds besöker Åland igen fredagen den 26.1 för att möta ålänningar och själv berätta om varför han ställer upp till presidentämbetet.

Torvalds har starka internationella meriter från media, civilsamhället och inte minst som europaparlamentariker. Han har de kunskaper och den livserfarenhet som fordras för presidentämbetet.

Han har flera gånger visat att han inte ryggar tillbaka för obekväma frågor vilket han bl.a. visat genom att stå upp för Åland i fråga om vårfågeljakten, det åländska inflytandet i EU och problemet med de svenska läkarnas AT-tjänstgöring. Vi tycker det är rimligt att det ska löna sig att jobba för Åland.

Wille Valve, Mats Granesäter, Anton Nilsson, Alexander Lång, Michelle Grönlund, Elias Lindström, Zacharias Sandvik, Jan Tengström, Julia Birney, Mikael Staffas, Roger Eriksson, Felix Karlsson, Lennart Isaksson, Katrin Sjögren, Torsten Sundblom, Runar Karlsson, Jonas Sommarhed, Raine Katajamäki