DELA

Rösta för tillgänglighet och lika värde

Tänk dig att en dag inte själv kunna besöka favoritbutiken mitt i stan. Eller att du plötsligt inte kan söka det där jobbet du är intresserad av, eftersom det ligger en vallgrav utan övergång framför. Tänk om du inte längre har möjlighet att få den där utbildningen som du alltid drömt om. Tänk om du inte ens kunde få den hjälp du känner att du vill och behöver få. Så kan det vara att ha en funktionsnedsättning.

Det här ska vi förändra! Sara Kemetter vill att alla människor ska ha samma möjlighet och att alla människor ska ha lika värde. Sara är engagerad, stark och ser de svaga i samhället som en resurs. Genom att rösta på Sara ger vi personer med funktionsnedsättning en möjlighet att komma till tals och att få till stånd en varaktig förändring i samhället.

Vi röstar på Sara för att hon förstår, för att hon bryr sig och för att hon inte ger sig. Alla ska fysiskt kunna ta sig dit de vill och alla ska ha tillgång till all information och för det krävs bestämmelser som förutsätter att hela samhället görs tillgängligt för alla. Att rösta på Sara är ett steg mot ett diskrimineringsfritt samhälle för personer med funktionsnedsättning.

Genom socialdemokraternas arbetsgrupp Klätterrosorna har Sara stort stöd och bred sakkunskap i dessa frågor. Sara är en röst för varje individs självständighet. Genom Sara kan vi skapa den värld vi tror på, därför röstar vi på nummer 3!

Miina Fagerlund

Elena Lundqvist

Ulla Andersson

Sanna Söderlund

Rolf Söderlund

Gudrun Brändström

Marina Jeremic

Slavoljub Jeremic

Kari Kärki

Britt-Marie Sjöström-Kärki