DELA

Oj vad duktig du är Stephan Toivonen

Toivonen kan hitta på vad som helst han vill.

Före förra valet hittade han pålitligt bevis att om Åland tar emot flyktingar från Syrien ska de våldta flera åländska flickor. Han var så duktig att han kunde till och med räkna antalet flickor som ska våldtas. Vi struntar i detta att vi tog flera syriska flyktingar, flera unga syriska män bland de, och hans förolämpande statistik blev bara en skam som han har inte varit tillräckligt modig att be om ursäkt för det. Men han var riktigt duktig att skapa sådan statistik. Kallas det fejk statistik? Kan man klassificera förfalskningen av statistik som en etisk problem? Tydligen rör det inte Stephan Toivonen på något sätt.

Nu igen , det här gången för att visa hur gulliga Sverigedemokraterna är, börjar han googla, WOW. Han helt enkelt kan inte hitta något som visar att de vill ha sambeskattning tillbaka, ”bara en form av frivillig inkomstdelning – vilket inte är samma sak som sambeskattning” skriver han. Han är duktig va?

Nu har han blivit Sverigedemokraternas försvarsadvokat på Åland, utan ersättning för servicen förstås. Det är idealarbete. Han kanske gör den bara för Guds skull. Han är Ålands Rudy Giuliani.

Sedan börjar han förespå vad Igge Holmberg håller på med: ”Antagligen så jublar han nu, tillsammans med demokraterna i New York, över förändringen där som möjliggör aborter under hela graviditeten. Alltså ända fram till barnets naturliga födelse.” skriver han. Är abort nyligen tillåten till barnets födelse i New York? Eller är det förfalskad rapportering?

Jag har ingen aning. Har demokraterna just nu fest för detta i New York? Är Igge Holmberg i New York nu och jublar och dansar? Vad håller Stephan Toivonen på med? Hur vet han allt detta? Har han uppgraderats till profet nyligen?

KAVEH BAHAR (S)

SVAR PÅ INSÄNDARE:

Om jag minns rätt så krävdes det cirka 350 män från högriskland för att vi statistiskt skulle få en våldtäkt extra per år. I storleksordningen ett asylboende. Googla ”asylboende” och ”Uleåborg”.

Jag är inte någons försvarsadvokat, jag bara googlade för att kolla om Igge (Holmberg) höll sig till sanningen.

När det gäller aborter fram till barnets naturliga födelse, så pröva att googla på ”aborter” och ”New York”.

STEPHAN TOIVONEN