DELA

Knapphändig info om Edlagården

Med anledning av Mariehamns stads beslut och agerande i samband med försäljningen av Edlagården vill jag ge uttryck för min frustration och besvikelse!

Informationen till de boende har varit väldigt knapphändig, och fortfarande verkar varken de boende eller staden riktigt veta vad som gäller eller vad som kommer att ske i framtiden. Att eventuellt tvingas flytta är ett stort stressmoment för vem som helst men ffa om man hör till den äldre generationen. Kan verkligen Mariehamns stad vid en eventuell försäljning erbjuda ett nytt boende? Finns det så många lägenheter med tillgång till hiss eller som är handikappanpassade? Har Trobergshemmet och Odalgården faktiskt platser till förfogande? Jag hoppas verkligen att man avbryter försäljningen av Edlagården och visar de boende den respekt de förtjänar. De har också bidragit till samhället genom att bl.a arbeta och betala skatt och borde bli behandlade betydligt bättre än så här!

En sista undran, är det verkligen Hemtjänstens uppgift att informera de boende om vad som gäller angående försäljningen av Edlagården?

Anhörig