DELA

Inte alltid dans på rosor

Familjelivet ska vara dans på rosor sägs det, men så är det inte för alla: jag har inte det så.jag Jag har en bror som mår dåligt pyskiskt och vissa problem med mina förfäldrar som inte riktigt inser hur gammal jag är.

Det handlar inte bara om det utan man ska ständigt gå och känna sig tacksam för jämnan, det gäller något man fått som man kanske tagit för givet, det är inte lätta att leva med en sådan känsla. Och att uppleva att man i stort sätt blivit hjärntvättad tack vara prm på ÅHS så har jag nu fått möjlighet att tala med någon med tystnadsplikt om mina problem vilket betyder mycket.

Så varför skriver denna insändare undrar ni säkert det därför att det är inte bara folk med allvarliga problem som behöver hjälp av prm på ÅHS eller likande instanser. Det finns faktiskt folk som är helt friska som behöver sitta ner och få gråta en skvätt eller bara prata om det man går och grubblar på.

Betänk det jag skrivit i denna insändare i er vardag och se även dom som inte har allvarliga pysiska problem som dem som behöver hjälp. Tack för ordet!

EN KLIENT PÅ PRM