DELA

Cannabis är inkörsporten till farligare droger

Läste med stor bedrövelse en insändande i TÅ 6.9. vetenskapligt och rent allmänt så verkar inte kopplingen till fakta speciellt stor. Visserligen kunde ett mönster av systematisk minskning av människan som art på Tellus skönjas, fast de flesta befolkningsminskande orsakerna är än så länge, förvånansvärt okända i det stora hela för gemene man. köpta forskare och ”tro” kan ligga bakom okunskapen?! Men att 1 Miljard människor dör årligen av de orsaker skribenten från den 6.9 påstår är fel. Fast låt oss inte fastna där, den stora springande punkten i insändaren är den falska ofarligheten som målas upp.

I korta ordalag, en marijuanarökare får inte mycket ur händerna och förr eller senare är rökandet en daglig prioritet no. 1. Börjar med helger blir sedan även på lill-lördan slutar med dagliga doser, ämnena fastnar i fettvävnaden, främst i skallen vad det verkar. I dessa kretsar så förekommer ju även en massa andra droger som leder till döden mycket snabbare, om man har brottom.

Tobaken som marijuanan ofta blandas ut med dödar ca 6 miljoner årligen globalt enligt WHO. Kanske om föräldrarna såg sina barn lite mera och idealen var lite mera mänskligare, än fel fokuserade, så skulle dagens ungdomar inte skulle behöva vända sig till droger i den utsträckning som nu sker för att bedöva de känslor som dagens system leder till.

Det är vetenskapligt bevisat att ingen orkar lyssna eller kommer ihåg mera än ca 20 min. föreläsning, är det därför lektionen är 45 min?! En tonåring fungerar inte som bäst eller skärpt på förmiddagen av naturliga orsaker osv.

I princip så görs det mesta i dag utan att kolla upp orsak och verkan. Eftersom folket lurats till att standarden skall vara lite högre än de har råd med så fastnar nästan alla i skuldfällan. Vilket utgör att många föräldrar inte någonsin hinner lära känna sina barn så bra som de borde eller skulle vilja. Focus ligger inte på att må bra, utan på ytlighet och vilka siffror som presenteras i på ett papper.

Grundtryggheten, kärleken och omtanken borde få större utrymme. Skulle då sinnena hos våra bortglömda generationer ens behövas fördunklas med droger?!

Nej stäng av mobilen oftare än ibland, spola kröken, rök inget och gå ut barfota i naturen, när gjorde du det senast ?! Analyser som gjorts så visar att efter 45 minuter barfota är blodet i kroppen i bättre skick än innan. Titta upp från skärmarna, era barn finns där, ni kan göra nåt vettigt med dem. Många ger allt för unga barn en egen skärm att glo i. Att legalisera droger vore en katastrof. Zombie invasionen kommer inte, den är redan här, ytterst få kan ens tänka klart i dag.

Bryts invanda mönster och ”absoluta” sanningar ifrågasätts så slutar de flesta fungera helt. Och folk vet inte ens vilka kemikalier som stängt av deras klara och kritiskt tänkande för generationer sedan. Inte är cannabis en ofarlig lösning på problemen, det är ett problem till.

”ME