DELA

(c) vill ha golfbana

Brister i både fakta och slutsatser Harriet!
Jag brukar berömma dig för att du skriver sansade ledare. Den här gången måste jag tyvärr konstatera att du är snett ute på flera punkter. Jag tänker inte spekulera i andras göranden och låtanden, men jag vet vad jag själv har gjort och vilka mina syften är. Förrän du sätter ord i min mun tycker jag att du gärna kunde slå en signal och prata med mig.
Du påstår att delar av centern samlades till krismöte den 9 oktober – det är inte sant! Du påstår att partiet var på väg att spricka – det är inte sant! Du påstår att jag har ansett att Stornäset inte är någon bra lösning – det är inte sant! Du säger att detta är berättelsen om hur man tar livet av ett projekt samtidigt som man säger sig stöda det med alla medel – det är inte sant!

Efter pressinformationen den 10 oktober har jag nu i tur och ordning informerat Henrik Nordström, Ålands golfklubbs styrelse, centerns styrelse, liberalernas lagtingsgrupp, socialdemokraternas lagtingsgrupp, Ålands framtids lagtingsgrupp, Obunden samlings lagtingsgrupp och Finströms kommun. De har alla varit givande möten med rak kommunikation och jag lovar dig att mina och mitt partis syften är att, efter tio års resultatlöst sökande, hitta en plats att förverkliga golfbanan på. Bara vi får lite distans så kommer säkert sanningarna fram.
Och du Harriet, vill du ta reda på var jag och centern står i golffrågan så ställer jag gärna upp på en intervju.
Med vänlig hälsning!
Tobben Eliasson, lagtingsledamot (c)
www.tobben.ax