ÅU tog säker seger mot Ilves

FOTBOLL. Klappat och klart på under 30 minuter. ÅU vann hemmamatchen mot Ilves med 4–0.

Precis som i förra helgens match mot PK-35 Helsingfors så kunde Åland United etablera sig direkt då matchen drog i gång. Bara 50 sekunder efter avspark var det första målet ett faktum då Olivia Ulenius hittade fram till Jacqui Hand som stod välplacerad framför Ilvesmålet och kunde sparka in 1–0 för ÅU.

Matchens andra mål kom på straff skjuten av Monica Hagström i den 23:e minuten och mål nummer tre kom i den 27:a minuten genom Sanni Ojanen.

I den 51:a minuten satte Margarida Sousa 4-0 och fastställde därmed även slutresultatet.