VÅSC förlorade i slutminuten

INNEBANDY. VÅSC tog under lördagskvällen emot SBS KM i Baltichallen. Hemmalaget fick en jobbig inledning på matchen och redan efter sju minuters spel låg man under med 0-2.
Däremot lyckades VÅSC reducera knappa minuten efter gästernas tvåa. Andreas Jansson sköt distinkt upp bollen i nättaket när han ryckte sig loss på vänsterflanken.
Sebastian Fjäder kvitterade i början på andra perioden och det oavgjorda resultatet såg ut att stå sig matchen ut.
Men SBS KM snodde åt sig alla poängen efter ett turmål i matchens sista minut. En motståndare lade bara en lyra mot VÅSC-målet och tyvärr för hemmalaget så letade sig bollen in i nätmaskorna. En tung förlust för VÅSC som nu har fyra raka nederlag i division III. (ne)