Storvreta föll i dramatisk SM-final

INNEBANDY. Hannes Öhmans Storvreta vände ett tremålsunderläge till ledning i den tredje perioden.
Men en sen kvittering tog matchen till förlängning – och där sköt Alexander Galante-Carlström guldet till sitt Falun.

Dagens SM-final i Malmö Arena blev dramatisk.
I mitten av den andra perioden förde Jonas Adriansson upp Falun i en 4–1-ledning, men Storvreta kom tillbaka och vände på matchen i den tredje perioden. När klockan visade 17.01 spelat satte Joakim Olsson 6–5 till Storvreta.
Glädjen bland Storvreta-spelarna blev dock kortvarig.
Bara minuten senare kvitterade Faluns Emil Johansson och matchen gick till förlängning där Alexander Galante-Carlström såg till att Falun försvarade fjolårets SM-titel.
Nya Ålands Minna Wallén fanns på plats i Malmö för att bevaka finalen. Och i Nya Åland på måndag kan ni läsa mer om matchen.