ÅLÄNDSKA CUPEN
SIFFK 5
IF FRAM 2
FOTBOLL.
Division III-laget SIFFK vann i går kväll över division VI-laget IF Fram med 5–2 i den inledande matchen i Åländska cupen.
I och med handikappsystemet i cupen fick IF Fram inleda matchen med två straffar. De satte båda och inledde därmed matchen med en 2-0-ledning. Därefter var det enligt en matchrapport på SIFFK:s hemsida total dominans från deras sida på Rangsby Stadium.
I den 27:e minuten inledde Samuel Fagerholm målskyttet för SIFFK och i den 66:e kvitterade Marcus Darnemo. Knappt tio minuter senare fick SIFFK en straff med sig som Ted Göstas tog hand om. Han satte den och gav SIFFK ledningen för första gången i matchen.
Med åtta minuter kvar av ordinarie tid gjorde Darnemo sitt andra mål i matchen för SIFFK och målskyttet avslutades med en straff alldeles i slutet av matchen där Fagerholm fastställde slutresultatet 5–2. (mn).