DIVISION IV
SUNDS IF 5
TUWE 2
FOTBOLL.
Den sista omgången i division fyra spelades i lördags. Sunds IF tog då emot TuWe hemma på Sportkila och avslutade säsongen med att vinna med 5–2. SIF:s vinst petade ner TuWe en placering och de slutade därför som serietrea.
Trots att SIF vann klart var det gästerna som gjorde första målet, vilket kom på en frispark redan i första minuten. Luften gick lite ur sundsspelarna men knappt en kvart in i halvleken kom de tillbaka och i den 14 minuten nickar Johan Gustafsson in kvitteringsmålet. Mindre än fem minuter senare spelar Jesper Öst fram Tomas Ahlqvist som enkelt sätter 2–1 i öppet mål. Med en kvart kvar att spela av första halvlek ökar Gustafsson på SIF:s ledning till 3–1.
I andra halvlek är det Östs tur att själv göra mål men strax därefter reducerar även TuWe. De kommer dock inte närmare än så utan det är i stället SIF som i slutminuterna ökar på ledningen när Gustafsson spelar fram till Ted Göstas som fastställer slutresultatet 5–2.
I och med den segern slutar SIF femma i serien med 38 poäng. (mn)