Öhman var bäst när det gällde

INNEBANDY. Storvreta IBK vann över IBF Falun i den femte och direkt avgörande matchen i semifinalserien i kväll. IBF Falun gick upp i en tvåmålsledning i den första perioden och tidigt i den andra utökade man ledningen till 3-0. Då steg Hannes Öhman fram. Drygt sex minuter in i andra perioden gjorde han 1-3, tio minuter senare gjorde hans lagkamrat Jesper Berggren 2-3 och innan perioden var slut hade Öhman kvitterat.
I sista perioden inledde Storvreta starkt. Fredrik Holtz gav Storvreta ledningen med 4-3 bara minuten in i perioden och en minut senare gjorde Öhman sitt tredje mål för dagen. Åtta minuter in i sista perioden gjorde Holtz 6-3 för Storvreta assisterad av Öhman.
Med drygt sju minuter kvar gjorde Henrik Stenberg 7-3 och med mindre än två minuter kvar fastställde Storvretas Gabriel Oredsson slutresultatet till 8-3.
Regerande mästarna Storvreta är nu klara för SM-final. Den spelar man mot IBK Dalen. (ml)