MLK:are matchades i tenniscuper

TENNIS. Mariehamn lawn-tennisklubb, MLK, har haft ett par killar i farten vid tävlingar i Sverige. I Drosbakken Cup i Åkersberga deltog Emanuel Eriksson i klassen PS17-18 där han förlorade sin match med 2–6, 0–6.
I PS16 vann Tony Kjäll sin första match med 6–4, 7–6, men förlorade sin andra med 3–6, 3–6. Det räckte dock till en 14:e plats på rankingen i Sverige bland 16-åringar. I samma klass vann Eriksson sin första omgång med 6–2, 6–4 men fick se sig slagen i kvartsfinalen med 4–6, 4–6. I PS15 spelade förlorade Kjäll första setet i första omgången, men hämtade upp sig och vann med siffrorna 4–6, 7–5, 6–4. I kvartsfinalen var han dock tvungen att lämna walk over.
Samme Kjäll fanns med i Suzuki Cup i Uppsala där han tävlade i PS16. Han vann sin första match med 6–3, 6–4 men åkte ut i andra omgången efter en förlust med 2–6, 0–6. (mt)