Teknikum för svåra för JIK

VOLLEYBOLL. Jomala IK spelade hemmapremiär i lördags mot Teknikum. JIK fick dock inte tillräcklig utdelning och gästerna vann matchen med 3-1 i set.
– Vi gör lite onödiga misstag överallt på banan, säger centern Christoffer Eriksson.
(Bilden är från förra årets möte med Säter B)

Jomala IK åkte på sin fjärde raka förlust i herrarnas division I då Teknikum besökte Vikingavallen under lördagen.
Hemmalaget förlorade det första setet men i det andra ryckte JIK snabbt fram till en betryggande ledning som stod sig setet ut och siffrorna skrevs till 25-20.
Däremot var de egna misstagen för många och under viktiga perioder i matchen slarvade Jomala i egen serve.
– Teknikum gör en bra match men vi gör mycket misstag i våra servelyft, säger Eriksson.
De två efterföljande seten vann Teknikum komfortabelt och Jomalas hemmapremiär slutade med förlust 1-3.
Nästa match för JIK är mot just Teknikum på bortaplan om två veckor och då får laget per omgående en chans till revansch.