Storseger för IFK Mariehamn

FOTBOLL. IFK Mariehamn körde över FC Inter under kvällens ligamöte på WHA. Matchen slutade 5–0 till hemmalaget.

Ledningsmålet kom redan i den fjärde matchminuten då IFK:s Aleksei Kangaskolkka petade in bollen precis framför målgården. Fem minuter senare slarvade gästernas försvar igen och Brian Span kunde rulla in bollen i öppet mål.

Efter en knapp halvtimmes spel blev Robbin Sellin nerdragen i FC Inters straffområde och domaren dömde straff. Kangaskolkka satte dit den igen.

En kvart in i andra halvlek var det Sellins tur att näta. IFK ökade på ledningen till 4–0. Och inte nog med det. Rezgar Amani byttes in i den 77:e matchminuten och drygt fem minuter senare tackade han för förtroendet och gjorde 5–0.