SIFFK hemmavann över VG-62

DIVISION III
SIFFK 3 (1)
VG-62 0 (0)
FOTBOLL. SIFFK vann i lördags mot VG-62 med 3–0 efter två mål av Wilhelm Ingves och ett av Ted Göstas. Bortalaget drabbades av två utvisningar.
SIFFK tog tidigt ledningen i mötet med VG-62 i Markusböle när Wilhelm Ingves satte 1–0 i den åttonde minuten. Drygt en halvtimme in i matchen fick bortalaget en spelare utvisad. Efter utvisningen var SIFFK:s fina spel från inledningen som bortblåst.
– Jag förstår inte vad det är som gör att vi inte kan spela bra med en man mer, säger tränaren Alexander Semenov.
I den andra halvleken dröjde det till slutet av halvleken innan Ingves kunde punktera matchen med sitt 2–0-mål.
Därefter fick VG-62 ytterligare en spelare utvisad. På den efterföljande frisparken fick till slut Ted Göstas bollen och sköt in 3–0.

SIFFK ligger kvar som trea i tabellen. En poäng efter Masku och TPK som vann sina respektive matcher i fredags.

SIFFK: Ludwig Bergström – Tom Göstas, John Mattsson, Marcus Karlsson, Samuel Fagerholm – Ted Göstas, Petter Isaksson (André Karring), Johannes Nordström – Jimmy Sundman, Wilhelm Ingves, Jeremiah Helén (Fredrik Appel)