Sen förlust för IFK Mariehamn

FOTBOLL. TIPSLIGAN.
FC Inter 2 (0)
IFK Mariehamn 0 (0)
IFK Mariehamn höll nollan länge i måndagens bortamatch mot FC Inter. En billig straff för hemmalaget fixade en sen hemmaledning och när Inter sedan gjorde 2–0 orkade inte IFK komma tillbaka.
– Inter var klart bättre men det är surt när målen kommer så sent, säger IFK:s Marcus Olofsson.

Det var i mångt och mycket FC Inter mot IFK-målvakten Josh Wicks i måndagens match på Veritas stadion i Åbo. Den amerikanske målvakten stod för en strålande insats som höll på att räcka till en poäng för Grönvitt. Men i den 82:a minuten spräckte Inter nollan efter ett straffmål av Mika Ojala. En billig straff var det som hemmalaget fick efter att Inters Henri Lehtonen gick i däck efter en duell med Kristian Kojola.
Bara några minuter senare punkterade Inter matchen. Amos Ekhalie slog bort en passning på egen planhalva och Ojala kunde servera Timo Furuholm, som via Kojola, sköt in 2–0. (ds)