Oavgjort för ÅU

FOTBOLL: Åland United spelade oavgjort hemma mot JyPK från Jyväskylä på lördagen, Signy Aarna målade assisterad av Sydney Blomquist med kvarten kvar att spela.
-Vi kom inte upp i nivå idag, säger den märkbart besvikna tränaren Samuel Fagerholm efter matchen.
Första halvlek hemma på Wiklöf Holding Arena bestod till största del av ett ostrukturerat hemmalag. Gästande JyPK kunde föra matchen i inledningen och satte också 0-1 tidigt i matchen. Redan i den 8:e minuten nätade nämligen Rochi Gentjana och ÅU såg ut få en tung uppförsbacke.
Det skulle dröja ända till minut 76 innan hårt kämpande Signy Aarna kunde kvittera. Resten av matchen präglades av chanser åt bägge håll, men lagen delade slutligen rättvist på poängen.

Text:Peter Pussinen