MLK fyra på hemmaplan

TENNIS. Mariehamns lawntennisklubbs juniorer slutade fyra i klassiska Ålandsbanken cup, som hölls i Bollhalla den gångna helgen.

MLK samlade ihop tio poäng totalt på sina fyra matcher. Åbo lawntennisklubbs förstalag vann turneringen på 21 poäng. Helsingfors lawntennisklubb blev tvåa (13) och ÅLK:s andralag slutade trea (12).

Mixedlaget med MLK:arna Tim Schauman och Philip Biskop i truppen blev turneringsjumbo med fyra poäng.

För MLK spelade bröderna Zacharias och Lucas Forsström samt Isak Bolin.

I den individuella tävlingen utsågs Ella Tuomola, ÅLK 2, till främste spelare i P/F01-klassen, ÅLK 1:s Tuomas Rikonen var bäst i P/F02 medan lagkamraten Axel Valavara, P/F04, tog hem den yngsta klassen. (om)