Ingen vinnare i Helsingfors

FOTBOLL. DAMERNAS LIGA
HJK 0 (0)
Åland United 0 (0)
Toppmötet på Tölö bollplan i Helsingfors mellan HJK och Åland United slutade mållöst, 0–0.
I Åland United debuterade Tyresölånet Jennifer Egelryd när hon hoppade in i den 61:a minuten.
Både HJK och Åland United ville ta upp kampen om guldet med PK-35 genom en seger i lördagens toppmöte i Helsingfors. Lagen lyckades dock inte få hål på varandras försvar och matchen slutade således 0–0.
Jennifer Egelryd gjorde debut i Åland United-tröjan när hon hoppade in i den andra halvleken. Hon hade bara varit på planen i några minuter innan hon drog på sig en varning.

PK-35 kan därmed dryga ut försprånget till HJK och ÅU om laget vinner sin hemmamatch mot Pallokissat som spelas med start lördag 16.00.

ÅU: Mallori Lofton-Malachi – Johanna Björklund, Frida Thilén, Pille Raadik, Maryette Karring – Helén Eke, Karolin Pettersson (Jennifer Egelryd, 61´) – Janelle Cordia, Hayley Lauder, Manya Makoski – Adelina Engman