IFK vann trots dåligt spel

TIPSLIGAN
IFK MARIEHAMN 2
HAKA 1

FOTBOLL. IFK Mariehamn vann söndagens match mot Haka med 2–1. Men trots att Grönvitt var en man mer på planen i mer än 80 minuter lyckades man aldrig döda matchen som var spännande in i det sista.
IFK Mariehamn hade väldigt svårt att få till något bra spel mot Haka på WHA i kväll. Trots att bortalagets Obi Metzger blev utvisad redan i den nionde minuten lyckades IFK inte göra något mål förrän i den 49:e minuten. Då satte Sebastian Strandvall 1–0, i den 67:e minuten gjorde Toni Lehtinen 2–0 och sedan reducerade Haka genom Pekka Sihvola i den 70:e minuten. Fler mål blev det inte i matchen.
– Jag är glad att vi tar tre poäng trots att vi spelar dåligt. Förutom poängen finns det ingenting positivt att ta med sig från den här matchen, säger IFK:s tränare Pekka Lyyski efter matchen.